Verslag Laatste Evenement

Zaterdag 15 april 2023 –  Voorjaarsevenement Leersum

Eh…. Leersum, daar zijn we toch meer geweest. Inderdaad, en niet één keer maar meerdere keren. Wederom is Restaurant Darthuizen de locatie om te verzamelen, te vergaderen en te dineren. Tussen 10.00 en 10.30 uur rijden de W123 het terrein op. De auto’s worden netjes geparkeerd. Het is een mooi gezicht om de prachtige W123 naast elkaar te zien staan. Onze voorzitter opent de vergadering, heet eenieder welkom en neemt ons een klein kwartiertje mee in de geschiedenis van de club. Ja, de club bestaat 25 jaar (1998-2023). A.d.h.v. een PowerPoint kijken we terug op 25 jaar W123. Bij iedere foto/ plaatje weet Fedor het zo te vertellen alsof het zich allemaal recentelijk heeft afgespeeld. Boeiend, vermakelijk en voor een aantal oudgedienden “even terug in de tijd”. Ja, succes is voor degen die het ’t langst volhouden.  

De agenda van de vergadering wordt gevolgd en verloopt constructief. Voordat de voorzitter de vergadering sluit licht Erik de te rijden route toe. De route is naast het gebruik van het routeboek ook via RouteYou te rijden. Het is zoiets als GoogleMaps maar dan anders. Na de uitleg wordt het lunchbuffet aangekondigd en wordt de bordjes gevuld met lekkere broodjes.

Heren, zullen we? Ja, we gaan de route rijden. Het is een pracht om te zien hoe de mooie W123’s één voor één het parkeerterrein van Darthuizen afrijden. Vandaag mag ik achter het stuur in de rode W123 van Ron de route rijden. We vervolgen de route en rijden even voor 5n het parkeerterrein van restaurant Darthuizen op. En ja, Niels wijst ons de ruimte voor de borrel. Muntjes worden uitgedeeld en er wordt gezellig nagepraat. Om klokslag 18.00 uur beginnen we aan het diner in de vorm van een Chinees buffet.  Van begin tot eind worden we op onze wenken bediend. Complimenten, meer dan dat! Om 20.00 uur verlaten we het restaurant en stellen vast dat deze locatie met stip in onze Top 3 is genoteerd. Dank aan de fotografen Anna en Martin, waardoor de prachtige foto’s een goed beeld geven van een al met al geslaagde dag.  

Namens het bestuur – René Metz-Inden