Verslag Laatste Evenement

Voorjaarsevenement zaterdag 09 april jl. bij restaurant “De Heeren van Maarssen” in Maarssen.  

Tot onze vreugde kunnen we elkaar tijdens dit evenement weer zoals vanouds, fysiek ontmoeten!  Gezien het aantal aanmeldingen voor deze dag (56) blijken de aangemelde leden er ook zo over te denken. Zoals gewoonlijk wordt ‘s ochtends de jaarlijkse ledenvergadering gehouden en gaan we na de gezamenlijke lunch lekker toeren. Een route is ons aangereikt door Jan Pleijte van de MBCN, waarvoor dank.

Na de ontvangst en van de koffie te hebben genoten lopen de bezoekers van de vergadering naar de zaal, terwijl het merendeel van de dames achterblijven in het restaurant. De voorzitter heet iedereen hartelijk welkom en opent de vergadering om 10:40 uur.  Na de vergadering wordt de lunch gebruikt en worden de routeboekjes uitgedeeld. De mooie route wordt  gereden en kent gelukkig geen (storende) wijzigingen. Hiervoor geldt met name dank aan Tiemo Lodewijk, hij heeft de route kort voor het evenement nog volledig nagereden.

Na de toertocht wordt er genoten van de aangeklede clubborrel en praten we gezellig met elkaar over van alles en nog wat. Na de borrel zijn er een zeer beperkt aantal deelnemers overgebleven om gebruik te maken van het diner. De aflatende klantvriendelijkheid van het personeel van “De Heeren van Maarssen” is hier zeker debet aan (!) Het eten smaakte overigens prima. Om 21.00 uur verlaten de laatste W123’ers het parkeerterrein Maarssen. Al met al was het een geslaagde dag!  

Namens het bestuur
René Metz-Inden