Het Bestuur

MB W123-Club Nederland heeft een bestuur dat bestaat uit 5 bestuursleden:

Voorzitter: voorzitter@mbw123club.nl

Ik heb als voorzitter de club in 1998 mogen starten en ik vind het erg leuk om te zien dat de enige officiële club voor de laatste echte Mercedes-Benz ruim twee decennia nog steeds springlevend en heel enthousiast is dankzij de inzet van het hechte bestuur en veel evenzo enthousiaste vrijwilligers. Daardoor brengen wij de typische karaktereigenschappen van de Mercedes-Benz W123 kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid, economie en niet in de laatste plaats een sympathiek gezicht bijna vier decennia na productie-einde nog steeds dagelijks in praktijk.

Penningmeester: Henk-Jan Versluis  – penningmeester@mbw123club.nl

Mijn naam is Henk-Jan Versluis, woonachtig op de heuvelrug en sinds 2002 lid van onze mooie club. Sinds 2009 beheer ik gelden van de club en doe dat met veel plezier. Naast de bestuursvergaderingen en het organiseren van diverse zaken is  het hoogtepunt voor mij altijd de evenementen waar ik de leden ontmoet en we met elkaar genieten van onze mooie bolides.

Secretaris: Karel Herberigs – secretaris@mbw123club.nl

Mijn naam is Karel Herberigs. Altijd al gek geweest op auto’s en in het bijzonder de W123. Niet de techniek, maar het genieten van de toertochten en het tijdloze design zijn mijn passie. “Auto’s brengen mensen bij elkaar”, en daar geniet ik van tijdens onze evenementen. Sinds 2012 ben ik secretaris van de club.

Techniek : Jaap de Wit – techniek@mbw123club.nl

Hallo, ik ben Jaap de Wit, Technisch referent van de W123-club. Ik ben sinds 2011 lid van de club en vrij kort hierna aangesteld als Technisch referent. Hierbij geef ik adviezen en voer diverse reparaties uit voor onze leden. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring bij Mercedes Benz, o.a. als automonteur.

Evenementencoördinatie : René Metz – evenementen@mbw123club.nl

René Metz, getrouwd met Marian en vader van drie zonen. Actief als adviseur, coach en vrijwilliger bij diverse stichtingen en verenigingen. Als lid is mijn stelling “Alleen ga je sneller, samen kom je verder” en het is daarom voor mij een ‘way of live’ om mee te denken en ook actief te zijn in deze leuke en energieke club. Je leeft maar één keer en als je dat goed doet is één keer genoeg.