Lid worden

Iedereen die een geïnteresseerde liefhebber is van de Mercedes-Benz W123 kan lid worden van MB W123-Club Nederland. 

De contributie bedraagt € 45,00 per kalenderjaar. U kunt gedurende het verenigingsjaar lid worden. Vanaf 1 november wordt u lid in het volgende verenigingsjaar en is de contributie ook alleen voor het volgende verenigingsjaar verschuldigd.

U kunt zich alleen schriftelijk aanmelden als lid van de MB W123-Club Nederland door onderstaande gegevens in te vullen. Na bevestiging door de ledenadministratie ontvangt u, per email, een verzoek om uw inschrijving te bevestigen en de betaling te verzorgen door het afgeven van een incassomachtiging. Nadat we uw bevestiging en betaling hebben ontvangen wordt uw clubpas in Duitsland besteld die zo spoedig mogelijk aan u wordt opgestuurd.

Een lidmaatschap biedt naast ons clubblad en toegang tot onze evenementen nog vele voordelen. Lees hierover over op deze website onder het menu De Club, sub-menu MB Club Card.

Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk en gaat in per 1 januari van het daaropvolgende verenigingsjaar. De contributie voor het lopende verenigingsjaar blijft verschuldigd wordt niet gerestitueerd.

 

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Please contact me in the following language:

Club Statues / T&C (Terms & Conditions)

Controleer en accepteer de statuten en privacy verklaring van de MB W123-Club Nederland

Download Samenvatting statuten MB W123-Club Nederland

Download Privacy verklaring MB W123-Club Nederland